Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna talbar efter lastbilsolyckan i Tärnsjö – blev påkörd när hon gick på väg 56

Kvinnan blev påkörd av en lastbil när hon klev ut på väg 56 i Tärnsjö på tisdagsmorgonen. När polisen hittade henne efter ett sökpådrag var hon talbar men fördes till sjukhus med skador.

Annons

Ett larm inkom till SOS Alarm om att en person blivit påkörd i Tärnsjö tidigt på tisdagsmorgonen. Räddningstjänsten stängde av riksväg 56 när polis sökte efter personen, som föraren först trodde var en man men sen visade sig vara en kvinna i 40-årsåldern.

Olyckan inträffade i höjd med infarten till Tärnsjö vid klockan 05:40. En lastbilsförare larmade då om att han kört förbi en svartklädd man som vinglat ut i vägen och att mannen, som visade sig vara en kvinna, eventuellt träffats av lastbilen.

Räddningstjänst, polis och ambulanspersonal ryckte ut till platsen för att leta efter personen, som anträffades 150 meter från en rastplats. Kvinnan fördes till sjukhus, skadeläget är okänt.

Riksväg 56 stängdes av i båda riktningarna, men vid 06:15 ska södergående körfält ha släppts på igen, enligt uppgifter från SOS Alarm.

Under tisdagen kommer polisen höra kvinnan på sjukhuset. I nuläget finns ingen misstanke om brott.

Bild: Montage

Mer läsning

Annons