Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

300 fyndade på veteranmarknad

För första gången i historien ordnades på lördagen en veteranmarknad i Möklinta. Närmare 300 personer kom till Möklintagården för att köpa eftertraktade delar till bilar, motorcyklar och mopeder från 1930-talet och framåt

Annons
Birger Ehrnlund och Bosse Lindqvist hade åkt från Tärnsjö för att fynda gamla bildelar på veteranmarknaden i Möklintagården.

Tidigare har motorintresserade från våra trakter fått åka till Gävle, Örebro, Borlänge eller Västerås för att gå kunna på marknad och köpa delar till veteranbilar och andra gamla fordon. Men i lördags blev det ändring på det. Då anordnade Föreningen Möklintagården en veteranmarknad i Möklintagården. Och arrangemanget blev faktiskt en sådan succé att marknadsbesökarnas största bekymmer var hur de skulle kunna hitta en parkeringsplats.

-35 bord har bokats av folk från alltifrån Stockholm och Borlänge till Grängesberg. Och redan när vi öppnade vid 10-tiden kom det massor av folk. Totalt har vi haft cirka 300 besökare idag , säger föreningsordförande Mats Abrahamsson nöjt.

Han tror att en ny veteranmarknad kan bli av redan i sommar.

Läs mer i måndagens Sala Allehanda.

Mer läsning

Annons