Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allsång med inlevelse när tv var på besök

Sara "Supersnälla Silversara" Edwardsson, Johan "Boom Shakalack" Östberg, Thomas Di Leva samt omkring 500 barn var i dag i Sala Folkets park för att sjunga allsång.

Annons
Supersnälla Silversara sjunger allsång med barnen. Foto: Mikael Stenkvist

Det är Sveriges television som fredag-lördag spelar in två avsnitt av allsångsprogrammet Den flygande mattan i Sala Folkets park.

Stämningen var på topp när programmet spelades in. Barnen var pigga på att vifta med armarna, klappa med händerna - och så förstås sjunga.

Efter en uppvärmning med Johan Östberg började inspelningen. Programledare var Supersnälla Silversara, som liksom Johan Östberg, gick ut bland barnen i publiken med en mikrofon när det var allsång.

Efter några låtar vandrade gästartisten Thomas Di Leva genom publiken upp till scenen när han sjöng Vi har bara varandra. Lite senare kom han tillbaka och då blev det allsång till Mio min Mio.

Roligast hade nog publiken när Supersnälla Silversara fick kräksjukan. Först kräkte hon i en kvinnas handväska och sedan fortsatte hon kräkas i publiken.

Efter en paus kördes samma program igen. Sveriges television kommer att ta det bästa av de två inspelningarna och göra till ett halvtimmes program som ska sändas i Barnkanalen i höst.

För de som missade fredagens inspelning finns en ny chans på lördag (den 21 maj). Då kommer ytterligare ett program i allsångsserien att spelas in. Aktiviteterna vid Folkparken startar vid 12-tiden, och då kommer även programledare från Lilla sportspegeln att vara på plats.

Du kan titta på ett bildspel från inspelningen [här].

Mer läsning

Annons