Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kusinträff i Salbohed

Annons
På nedersta trappsteget: Kristina Fernholm-Sandström  (dotter till Bertil och Maria Fernholm), Gabriella Saad (dotter till Margaretha Fernholm och Assad Saad),  och Anders Johansson (son till Anna-Lisa och Gunnar Johansson).Övre trappsteget: Angelica Söderberg-Gladh (dotter till Rune och Gun Fernholm), Göran Fernholm (son till Bertil och Maria Fernholm), Lena Törnqvist (dotter till Maj och Börje Törnqvist), Karl-Erik Fernholm (son till Göte och Anita Fernholm) och Laila Ahlberg (dotter till Anna-Lisa och Gunnar Johansson). Bild: Tomas Gladh.

Lördagen den 28 augusti var det kusinträff hos Angelica Söderberg-Gladh i Salbohed.

Senaste kusinträffen var för sjutton år sedan, 1993, och nu var det dags igen. 8 av 12 kusiner kunde komma, och det blev en trevlig kväll med dryck, god mat och glad samvaro med många minnen.

Kusinerna kommer från familjen Fernholm i Tingvastbo, Tärna, och den gemensamma farmor/mormor och farfar/morfar var Anna och Emil Fernholm.

Laila Ahlberg från Härnösand berättade minnen från en släktkrönika som en bekant till henne hade tagit fram, släktforskningen gick bakåt ända till 1500-talet. Hon hade också tagit med fotoalbum från sen länge flydda tider där det fanns bilder på farmor/mormor Anna och andra släktingar.

Angelica Söderberg-Gladh

Mer läsning

Annons