Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modevisning hos SPF

Annons
Mannekängerna på bilden är, från vänster: Astrid Johansson, Matti Wigelsbo, Gun Eriksson, Lennart Johansson och Marianne Johansson. Bild: Nils Eriksson

Som vanligt inleddes SPF mötet med Kumlasången, därefter informerade ordförande Gund Ekblad att medlemsantalet har ökat. Sala kommun har inlett en planering av boende för äldre, och har därför skickat ut en enkät till boende i lägenhet. En motion som godkändes på årsmötet har skickats vidare från distriktet till förbundsstämman. Det finns möjlighet för SPF att vara med på Salamässan, kanske tillsammans med någon annan lokalförening. Nils Eriksson erbjöd medlemmarna att få delta i en båtresa, i Västmanlands Hembygdsförbunds regi.

Därefter var det dags för Seniorshop med Catarina Näslund, att släppa fram mannekängerna som visade kläder för fest, vardag och fritid. Catwalken var i samma plan som publiken, så att alla hade möjlighet att få känna på materialet. Mannekängerna var lokala förmågor: Marianne Johansson, Astrid Johansson, Gun Eriksson, Lennart Johansson och Matti Wigelsbo, och de visade tre eller fyra omgångar var. Efter visningen kom smörgåsfat ut på borden och kaffe serverades.

När borden var länsade tog den stora kommersen fart. De flesta tog chansen att förnya sin klädgarderob.

Enligt tradition avslutades månadsträffen med en sång.

Insänt av Nils-Erik Pettersson

Mer läsning

Annons