Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny blogg på sajten: "En 19-årings bekännelser"

Anna Danielsson har aldrig bloggat tidigare. Men hon älskar att skriva. I dag är det premiär för hennes blogg ”En 19-årings bekännelser” på salaallehanda.com.

Annons
Anna Danielsson. Foto: Lina Svalbro

Vem är du?– Jag är en ung tjej med många drömmar och åsikter, ungefär.

Varför bloggar du?– Jag älskar att skriva. Egentligen sökte jag praktik på tidningen genom arbetsförmedlingen. Jag fick ingen praktik men blev erbjuden att blogga om hur det är att söka jobb och praktikplatser i stället.

Hur ser din fritid ut?

– Jag läser, mycket manga. Sedan skriver jag och spelar teater.

Har du bloggat tidigare?

– Nä, aldrig. Det känns spännande att skriva för folk. Det är ganska givande tror jag. Man når nog ut till många personer.

Vad kommer din blogg att handla om?– Främst kontakten med arbetsförmedlingen och om jag får någon praktik. Sedan kommer jag skriva annat.

Har du något drömjobb?

– Författare, eftersom att jag älskar att skriva. Jag har skrivit klart ett par böcker och skickat in en, men den har inte blivit utgiven ännu i alla fall.

Vem ska läsa din blogg?– De som går tredje året på gymnasiet om de ska ut och söka jobb efter det, arbetslösa över huvud taget. Nästan alla är ju det någon gång. Men kanske framför allt unga passar att läsa den eftersom att jag själv är ung.

Vad kommer du inte att skriva om?– Kärlek. Mest för att jag inte är så intresserad.

Mer läsning

Annons