Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Succé när Ransta IK ordnade ungdomsavslutning

Annons
Bild: Håkan Medelberg.

Lördagen den 9 oktober ordnade Ransta IK ungdomsavslutning för sina fotbollsspelande barn och ungdomar. Självklart fick även föräldrarna vara med. Cirka 150 personer kom för att delta i de aktiviteter som ordnats för att göra något kul, alla lagen tillsammans.

Först spelades brännboll och tävlades i 5-kamp, med bland annat kasta boll i stegen, bandy mot stör och pil mot liggande piltavla med flera. Lag 3 var starkast på brännboll, men efter sammanräkning med 5-kampen blev lag 2 totalsegrare.

När det var färdigt med lekar och tävlingar intogs hamburgare och grillkorv som smakade ännu bättre efter tappert kämpande i de mixade lagen. Därefter delades plaketter och diplom ut till alla barn- och ungdomsspelarna. Även ledarna fick uppskattning i form av blommor och diplom av ungdomsansvarige Håkan Medelberg. Några ledare har valt att ta paus i tränandet kommande säsong, så dessa fick även plakett.

Som final och avslutning på dagen uppträdde gycklaren Mr Pink från Cirkus Uthopia. Han balanserade och jonglerade och fick publiken att både skratta och häpnas över hans olika förmågor. Bland tingestarna som kastades ovanför hans huvud kan nämnas både vassa knivar och äpplen. Som avslutningsnummer sprutade han eld till föräldrarnas skräck och barnens förtjusning.

Anders Westin

Mer läsning

Annons