Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tonårspojke slogs medvetslös av två

En tonåring slogs medvetslös under natten mot onsdag och röntgas för skallskador och en eventuell bruten käke

Annons

- Vi vet ingenting om bakgrunden till misshandeln, vi har inte kunnat höra målsäganden ännu, säger Ann-Charlotte Israelsson, befäl på polisens ledningscentral i Västmanland.

Pojken skall ha fått ta emot sparkar mot huvudet då han låg nerslagen mot marken och när ambulansen kom fram till Måns Ols, där misshandeln skett, var han inte kontaktbar. Han skall han ha vaknat upp ur medvetslösheten på väg till sjukhuset, men han är ändå så pass illa däran att polisen inte kunnat höra honom om händelsen.

- Två är gripna misstänkta för grov misshandel, säger Ann-Charlotte Israelsson.

Två personer namngavs av vittnen så snart polisen kom fram till brottsplatsen. De namngivna hade blivit upphämtade och körda ifrån platsen. Det togs då beslut om husrannsakan i deras bostäder och de båda gärningsmännen kunde snart gripas och föras till polisstationen för förhör.

De två gripna kända av polisen sedan tidigare och efter förhöret anhölls de av åklagare. Nu väntar ytterligare polisutredning av brottet.

De två gripna kända av polisen sedan tidigare och efter förhör anhölls de av åklagare. Nu väntar ytterligare polisutredning av brottet.

Mer läsning

Annons