Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi minns Eve-Ann som en tillgiven, konstnärlig och glad person"

Möklinta Folkdansare har mist ännu en av sina trognaste medlemmar. 2013 tog vi farväl av Torsten och nu har även hans hustru Eve-Ann Klingström lämnat oss.

Eve-Ann Klingström var med folkdansarna från starten och har varit föreningen trogen sedan dess. Hon var revisor sedan 1994, samt med i festkommittén i många år.

Smörgåstårtor och alla sorters kaffebröd samt matlagning var Eve-Ann fenomenal på. Vi minns speciellt vårt 20-årsjubileum och hennes jättegoda porterstek. Dessutom var det alltid julgröt hos Klingströms. I år såg hon fram emot att få servera oss julgröten i sitt nya hem på Sportvägen, något vi också såg fram emot.

Dansen och sången var viktig för Eve-Ann även om inte kroppen alltid hängde med. Våra kavaljerer beskriver henne som lätt och följsam att dansa med, mjuk och lätt i kroppen med egen balans. Gemenskapen var också viktig för henne och hon kom ofta på våra träningar, även när hon inte kunde dansa. Skrattet var alltid nära, så vi fick många roliga stunder tillsammans.

Vi minns Eve-Ann som en tillgiven, konstnärlig och glad person. Vi känner stor sorg och kommer att sakna Eve-Ann mycket som vän och dansare.

Våra tankar går till Eve-Anns nära och kära.

Möklinta Folkdansare genom Annika Landberg Bjurling