Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VLT får ytterligare en nyhetschef

Cecilia Rindbäck Vangbo blir ny nyhetschef på VLT tillsammans med nuvarande nyhetschef Helena Grahn.

Annons

Cecilia Rindbäck Vangbo är redan ett bekant ansikte för medarbetarna på VLT. Hon har tidigare jobbat både som featurechef och som nyhetschef, tillsammans med Helena Grahn, på redaktionen. I oktober 2016 gick hon vidare till att bli nyhetschef för Bbl/AT, FP och SA.

Genom att åter bli nyhetschef på VLT återupptas det goda samarbetet med Helena Grahn.

– Cecilia Rindbäck Vangbo har gjort ett mycket bra jobb på Bbl/AT, FP och SA. Jag är mycket glad över att hon tackat ja till uppdraget på VLT. Hon och Helena Grahn kompletterar varandra väl. Vi får nu en mycket stark nyhetsledning på VLT, säger Daniel Nordström, ansvarig utgivare för samtliga av Mittmedias tidningar i Västmanland.

Cecilia Rindbäck Vangbo tillträder den nya tjänsten på VLT den 20 augusti. Samtidigt lämnar hon sitt nuvarande uppdrag som nyhetschef och ställföreträdande utgivare för Bbl/AT, FP och SA. En ersättare för titlarna är ännu inte utsedd.

– Jag ser fram emot mitt nya uppdrag och att börja jobba med reportrarna på VLT. Jag kommer så klart också att sakna alla duktiga medarbetare på Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Bbl/AT, men tar med mig mycket gott från den tid jag jobbat som nyhetschef där, säger Cecilia Rindbäck Vangbo.

Hennes nyhetschefstjänst på titlarna SA, FP och Bbl/AT kommer att utlysas internt.